21-04-2022 | категорія: Наші успіхи

ПРО ТИХ, ХТО ВСУПЕРЕЧ: економічний фронт. Олексій Пучков


Ще до війни ми вели на сайті Бізнес-Союзу постійну рубрику «О тех, кто вопреки», розповідаючи про будні запорізького бізнесу, їхні успіхи та проблеми. Сьогодні вона ще більш актуальна. Ми хочемо, щоб громада знала про тих, хто незважаючи ні на що, продовжує нас годувати, одягати, надавати різноманітні послуги.

Першим у оновленому циклі статей буде Олексій Пучков (і це не випадково: він – один із засновників Бізнес-Союзу та руху «Купуй запорізьке»). Як і раніше, щодня чекає на своїх покупців «Майстерня пончиків» (на бульварі Шевченка), що полюбилася городянам.

А нещодавно Олексій поділився новиною про відкриття нового закладу – «Кухня» на Маяковського,20: «Наразі, коли війна змусила наших дружин поїхати з Запоріжжя, ми нагодуємо гостей справжніми домашніми стравами. Це може бути корисним і всім нашим друзям, які у своєму нестримному русі допомоги переселенцям та обороні, забувають добре поїсти. Нам ви потрібні здорові. Так що завітайте до нас із 9:00-15:00 у будні дні».

Ну і звичайно, відома багатьом пекарня «Урожай», яка не припиняла своєї роботи навіть у перші дні війни. Зі зрозумілих причин підприємству довелося урізати асортимент у частині здобних булочних виробів та круасанів. Але вже з 10 березня вони почали виробництво здобних виробів типу «Ромашка», рулетиків з начинками та хлібних паличок. А на свято Великодня «Урожай» планує випускати паски трьох видів 120,200,300 грам - їх можна придбати або на самому підприємстві або в магазинах партнерах: Економ плюс, Бердянський м'ясокомбінат, Салтівські ковбаси, Козацька ферма і, можливо, Сільпо.

Хлопці, які працюють в Урожаї, Майстерні та Кухні, на постійній основі залучені до волонтерської діяльності – вони допомагають армії, теробороні та громаді.

Алексей Пучков: «Я не перестану закликати бізнес запускатися. Це треба і нашим працівникам, щоб мати можливість заробити, треба країні для наповнення бюджету і треба всім нам для моральної підтримки у воєнний час».